Aluminium schrijnwerk in renovatieprojecten

Niet alleen voor nieuwbouwprojecten maar ook bij renovaties kan aluminium schrijnwerk een meerwaarde geven aan het pand. Hierbij onderscheiden we twee soorten renovatie: de vervanging van bestaand schrijnwerk en de uitbreiding van een woning. Beide kunnen uiteraard ook samen voorkomen.

Bestaand schrijnwerk vervangen

Op zoek naar een alternatief voor uw bestaand schrijnwerk, dat ondertussen misschien aan vervanging toe is? Dan is aluminium een uitstekende keuze. Het is immers een duurzaam materiaal waar u een leven lang van kunt genieten. Met plezier komen we bij u langs om uw project te komen opmeten en een praktisch en meteen ook esthetisch voorstel te doen. We stemmen af op uw wensen en verwachtingen tot u zich in het voorstel kunt vinden.

Indien we een akkoord vinden, wordt de productie van uw aluminium schrijnwerk opgestart en komen we binnen een termijn van zes tot acht weken alles installeren.

Uitbreiding van woning met aluminium schrijnwerk

Een pand uitbreiden met aluminium schrijnwerk maakt het tegelijkertijd groter en toch minimalistischer. Een harmonieuze combinatie die rust en meer ademruimte biedt.

Een uitbreidingsproject verloopt net zoals een nieuwbouwproject in acht fases:

1. Kennismaking

We analyseren de wensen en plannen van de klant, samen met de architect of de bouwheer.

2. Voorstel

We maken een transparant en gedetailleerd voorstel op, waarbij we rekening houden met het vooropgestelde lastenboek. Waar nodig of mogelijk stellen we verbeteringen of originele ideeën voor.

3. Ontvangst

We nodigen de klant graag uit in ons atelier om ons aluminium schrijnwerk te bekijken en onze werkwijze toe te lichten.

4. Esthetische aspect

Wanneer we tot een overeenkomst komen, nemen we het esthetische aspect van het project onder handen. Denk bijvoorbeeld aan kleuren of afwerkingsdetails.

5. Analyse

We bepalen de planning en maken de technische tekeningen in AutoCAD. Vervolgens komen we ter plaatse opmeten.

6. Start productie

De productie in eigen atelier vangt aan.

7. Plaatsing

Binnen een tijdspanne van zes tot acht weken na opmeting wordt uw schrijnwerk geplaatst.

8. Oplevering

Bij oplevering van de werf zetten we de laatste puntjes op de i.

Een project in het vooruitzicht? Graag lichten wij de vele voordelen en mogelijkheden van aluminium schrijnwerk toe in een vrijblijvend gesprek.

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent

“Een woning is nooit af” wordt wel eens gezegd. Toch streven wij er naar om ook bij renovaties de afwerking zo perfect en volledig mogelijk uit te voeren, zodat u, als bouwheer enkel nog maar hoeft te genieten.