Gepassioneerde vaklui met oog voor innovatie en esthetiek

Vandemaele Aluminium werd in 1966 opgericht. Ondertussen staat de tweede generatie aan het roer: drie Vandemaele-broers volgen de nieuwste trends op de voet en zijn samen met hun vijftienkoppig team experts in aluminium schrijnwerk.

Creatieve ambacht op kleine schaal

Omdat aluminium een bijzonder veelzijdig materiaal is, werken wij enkel met deze grondstof voor al ons schrijnwerk. Zo behouden we onze focus en zijn we steeds mee met elke trend of innovatie. Onze projecten zijn dan ook stuk voor stuk uniek. Onze neus voor architectuur en originaliteit maakt van ons dé partner die u zoekt voor ramen, deuren, gordijngevels of schuiframen in aluminium.

Ons verhaal

In 1966 richtte Michel Vandemaele, onze vader, zijn eenmanszaak Aluminiumconstructie Vandemaele op. Een kleine twintig jaar later werd het bedrijf herdoopt tot een bvba.
In 2000 namen wij – Jan, Piet en Rik – het roer van onze vader over. Drie jaar later openden we met lichte trots onze nieuwe kantoorgebouwen en ondertussen blikken we heel tevreden terug op de honderden projecten die we reeds tot een goed einde brachten.
De toekomst zien we dan ook rooskleurig.

Onze meerwaarde

Vandemaele Aluminium, dat is meer dan 50 jaar aan ervaring en opgebouwde expertise. Wij zijn dan ook niet zomaar een leverancier, maar een partner die met u meedenkt en graag wordt uitgedaagd.

Ontwerp

Hoewel we geen architecten zijn, voelen we ons als een vis in het water in de wereld van aluminium. Daarom kunnen wij creatief met u meedenken tijdens de ontwerpfase van uw project.

Ontwikkeling en productie

Wij maken uw plannen tastbaar. We zetten het onbewerkte aluminium naar onze hand en zorgen ervoor dat u een afgewerkt product krijgt dat klaar is voor gebruik.

Plaatsing en nazorg

Ook voor de professionele plaatsing van het aluminium schrijnwerk en nog lang daarna kunt u op ons rekenen. Want daar zijn partners voor.

100% Belgisch

Het aluminium dat wij gebruiken wordt volledig in België geproduceerd. Ook de bewerking van het materiaal vindt plaats op Belgische bodem.

Jaren

Klanten